Bakgrund

Nu söker vi förstärkning till vår säljorganisation och är på jakt efter dig som har ett stort driv och är redo för nästa steg i din säljkarriär.

Många företag ser HR och löneadministration som ett nödvändigt ont. Något som stjäl ens tid, kraft, energi och även pengar från det arbete man egentligen vill utföra. Det är här vi på Aditro kommer in i bilden. Vi är experter på att göra HR och löneadministrationen enklare, smidigare och roligare.

Vår affärsidé är enkel. Genom att utveckla användarvänliga tjänster som är anpassade för verkliga människor och som inte bara är tekniska lösningar förändrar vi sättet som människor arbetar på.

Dina arbetsuppgifter som Account Manager

Rollen som Account Manager på Aditro passar dig som är affärsdriven, nyfiken och kundorienterad. Tjänsten innebär ansvar för att upprätthålla och utveckla samarbetet med omkring 40-50 befintliga kunder inom olika branscher i den privata sektorn. Du kommer att ha eget budgetansvar och ingår som en viktig spelare i säljorganisationen. I tjänsten ingår också kontinuerlig kontakt och samarbete med Aditros supportteam och marknadsavdelning. Arbetet som Account Manager präglas av hög affärsmässighet, service och kvalitet. Några dagar i veckan kommer du att arbeta i vårt moderna aktivitetsbaserade kontor i Sundbyberg. Övrig tid är du ute på fält och träffar kunderna. Det är därmed av största vikt att du tycker om att prata med kunder över såväl telefon och mail som genom fysiska möten.

Din profil och bakgrund

Vi söker dig som arbetat ett par år inom försäljningsyrket och är redo för nya utmaningar. För att trivas som Account Manager hos oss ser vi att du är en engagerad, social och lösningsorienterad person som tror att digital teknologi kan göra livet enklare för våra kunder. Du är en skicklig kommunikatör som har lätt för att föra dialog med kunderna för att eftersträva bästa tänkbara leverans. Du trivs i en självständig roll där du får möjlighet att växa, prioritera utifrån uppsatta mål och tillsammans med dina kollegor driva Aditro framåt. Genom ditt lyhörda och tillmötesgående sätt är du duktig på att förstå olika företag och samspelet mellan dess  verksamhet och system. Samtidigt är du en ordningsam person med mycket energi som stimuleras av att skapa mervärde åt kunderna och ta samarbetet till nästa nivå. Då tjänsten som Account Manager innebär ansvar för flera av Aditros kunder krävs att du är serviceinriktad, strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt. Du kommer att arbeta i säljsystemet Salesforce.

Vi söker dig som:

  • Har några års erfarenhet av försäljning, gärna lösningsförsäljning och vi ser gärna att du tidigare arbetat inom telemarketing
  • Har som lägst gymnasial utbildning
  • Formulerar dig obehindrat på svenska och engelska, i såväl tal som skrift
  • Har mycket god datorvana, erfarenhet av något CRM-system är starkt meriterande
  • Har körkort

Tjänsten omfattar heltid och inleds med 6 månaders provanställning. Flexibel start aug/sep.

Sista ansökningsdag är den 6 juli. Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Aditro erbjuder dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter i en spännande bransch. Du kommer att arbeta på en trevlig arbetsplats där du dagligen får samarbeta med skickliga kollegor inom flera kompetensområden. Förutom   och andra personalförmåner äter vi frukost tillsammans varje fredag.

Om Arbetsgivaren

Aditro är ledande leverantör av HR-, lönesystem och outsourcing i Norden. ’We move the world of HR’ genom att samspela tillsammans med våra kunder och har nu över 50 års erfarenhet. Idag är vi över 750 engagerade medarbetare i Norden som hjälper våra kunder att automatisera och digitalisera HR- och löneprocesser. Vårt uppdrag är att hjälpa till med att skapa en bättre medarbetarupplevelse genom att göra HR-processer mindre tidskrävande och enklare.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Aditros verksamhet genomsyras av våra värderingar: Leading, Committed, People Centric.

Vi undanbeder oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

 

About Aditro