Aditro Norge opplever en veldig positiv markedssituasjon, og vi vinner stadig flere nye kunder på grunn av vår nye, moderne og fullt ut automatiserte lønnsløsning Aditro Lønn.

For å møte 2019’s fantastiske utfordringer, trenger vi derfor å styrke leveransekapasiteten vår, og søker etter flere konsulenter for implementering av vår løsning hos nye og eksisterende kunder. Vi imøteser søkere med god lønnsfaglig kompetanse i tillegg til en sterk teknisk profil.

ARBEIDSOPPGAVER

I tillegg til å bidra med presales aktiviteter og demonstrasjoner, ettermarkedsbearbeiding og support, skal du delta i prosjekter og være ansvarlig for implementering av Aditro Lønn.

  • Oppgaver i et implementeringsprosjekt er bl.a.; behovsanalyse, planlegging, systemdesign, parametersetting, konvertering, oppsett av integrasjoner, test, opplæring, dokumentasjon og produksjonssetting

KVALIFIKASJONER

  • Det er en forutsetning at du har relevant erfaring. Dette kan f.eks. være fra tidligere praksis som applikasjonskonsulent, systemforvalter av våre eller tilsvarende applikasjoner, eller bakgrunn fra ERP implementasjoner/integrasjoner eller annen spesialkompetanse som f.eks. lønnsfaglig kompetanse kombinert med god teknisk forståelse
  • Om du har relevant teknisk eller faglig høyskole eller universitetsutdannelse, er det en fordel
  • Kjennskap til databaseverktøy
  • Gode Excel kunnskaper og gjerne kjennskap til MS SQL, XML etc.
  • Gode norsk- og engelskkunnskaper.

Vi søker deg som ønsker å fordype deg innen våre applikasjoner og som er vitebegjærlig og nysgjerrig. Du må være serviceinnstilt og møte både kunder og kollegaer på en pedagogisk måte. Det er selvsagt en forutsetning at du fremstår som en god rådgiver og evner å se kundens behov under prosjektenes gang. Både samarbeid og evne til selvstendig problemløsning er viktig, samtidig som du er komfortabel med å utfordre og forbedre prosesser som du og teamet arbeider med.

Har du lyst til å ha det gøy på jobb og videreutvikle deg hos en av Nordens ledende leverandører av programvare og tjenester innen lønn og personal – send oss din søknad!

Applikasjonskonsulent Lønn

Aditro

Aditro er en ledende HR og lønns leverandør i Norden, sammen med kundene våre og med 50 års erfaring innen nordisk HR og lønn har vi laget løsninger med markedsledende funksjonalitet som ikke minst er enkle å bruke. I dag har vi blitt over 600 dedikerte og dyktige medarbeidere, som hver dag hjelper våre kunder med å automatisere og digitalisere sine HR og lønnsprosesser, for å møte utfordringer knyttet til stadig skiftende omgivelser. Vår misjon er å gjøre HR og Lønnsprosesser enkle og tilgjengelige for alle, enten du er fagarbeider, teamleder eller medarbeider. Dette frigjør tid og energi sånn at alle kan gjøre det de egentlig er ansatt for. Se www.Aditro.no for mer informasjon Aditro - Job Done Vi tilstreber kjønnsbalanse og ser mangfoldet som en styrke og ønsker søkere med ulik bakgrunn. I Aditro har vi stor tro på våre verdier: Leading, Committed, People Centric. Før rekruttering har vi tatt stilling til rekruttering- og markedsføringsaktiviteter. Vi avslår derfor kontakt med mediaselgere, rekrutteringsnettsteder og lignende. Vi ser frem til å motta din søknad!