Placeringsort: Sundbyberg eller Norrköping

Bakgrund

Aditro är ett av nordens största HR-företag. Vi hjälper mer än 2000 företag i Norden med lön och HR-tjänster till över en miljon medarbetare. Just nu är vi inne i en spännande fas där vi hjälper våra kunder digitalisera HR och flytta ut sina system till molnet. Vi behöver därför förstärka konsultorganisationen med fler konsulter som vill hjälpa våra kunder på denna digitala resa. Har du ett stort intresse för såväl teknik som människor? Då bör du läsa vidare!

 

Dina arbetsuppgifter som applikationskonsult

Rollen som Applikationskonsult är en bred och utmanade roll för en kundorienterad person med god teknisk förståelse. Som applikationskonsult inom HR så arbetar du i gränslandet mellan teknik, system, funktioner och HR-processer. Du bidrar till att skapa förutsättningar för att du och ditt team kan leverera bästa möjliga kvalitet, effektivitet och resultat. Arbetet präglas av hög affärsmässighet. Resor inom Sverige förekommer i tjänsten.

Rollen innefattar bland annat:

  • Implementationsprojekt; din huvudsakliga uppgift är att implementera Aditros produkter ute hos våra kunder.
  • Produktsupport; som expert på våra system hjälper du våra kunder lösa problem och hitta det bästa sättet att använda våra funktioner och lösningar.
  • Produktutveckling; genom din kundnära relation bidrar du med viktig kunskap för att tillsammans med vår utvecklingsavdelning förbättra våra produkter och tjänster.
  • Kundrelationer; ett nära samarbete med kund där du som konsult kontinuerligt arbetar med att skapa mervärde och nöjda kunder.

 

Din profil och bakgrund

Du är en person tror att digital teknologi kan lösa problem och göra livet lättare för våra kunders medarbetare. Du har goda tekniska meriter och kan visa att du förstår samspelet mellan verksamhet och teknik. Du är nyfiken, vill förstå helheten och kunders utmaningar. Du är en god kommunikatör och har lätt för att föra dialog med både utvecklare och kunder. Samtidigt är du en öppen person med mycket engagemang och driv för ditt område. Du trivs i en roll där du får ta mycket ansvar och driva saker framåt tillsammans med dina kollegor.

 

Kvalifikationer

  • Några års erfarenhet av liknande arbete; exempelvis inom kvalificerad support, som konsult eller systemförvaltare, gärna inom HR-området.
  • Du är utbildad systemvetare eller har motsvarande bakgrund och erfarenhet
  • Du formulerar dig väl på svenska och engelska, i både tal och skrift
  • Erfarenhet av att hålla workshops och presentationer är önskvärt
  • Kunskaper om databaser och SQL är meriterande
  • Tidigare erfarenhet av Aditros produkter är meriterande

 

Aditro erbjuder dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter i en spännande bransch. Du kommer att arbeta på en trevlig arbetsplats där du dagligen får samarbeta med skickliga kollegor.

Då vi har kontor på flera orter finns möjlighet att välja mellan placering i Sundbyberg eller Norrköping. Tjänsten omfattar heltid.

Sista ansökningsdag är den 2 maj. Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Om Arbetsgivaren

Aditro är ledande leverantör av HR-, lönesystem och outsourcing i Norden. ’We move the world of HR’ genom att samspela tillsammans med våra kunder och har nu över 50 års erfarenhet. Idag är vi över 750 engagerade medarbetare i Norden som hjälper våra kunder att automatisera och digitalisera HR- och löneprocesser. Vårt uppdrag är att hjälpa till med att skapa en bättre medarbetarupplevelse genom att göra HR-processer mindre tidskrävande och enklare.

 Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Aditros verksamhet genomsyras av våra värderingar: Leading, Committed, People Centric.

Vi undanbeder oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

About Aditro