Bakgrund

Motiveras du av att lösa problem och tycker det skulle vara spännande att arbeta i en kundnära roll med fokus på effektivisering av arbetssätt? Är du den person som andra frågar om råd när det gäller processer/system inom HR och lön? Har du goda erfarenheter av att arbeta med lön och är redo för nya utmaningar på ett spännande nordiskt bolag inom systemstöd? Då kan du vara vår nästa applikationskonsult.

Dina arbetsuppgifter som applikationskonsult

I rollen som konsult deltar du i implementationsprojekt gällande lönesystemet Aditro Lön för svenska, privata företagskunder. Tillsammans med kund och Aditros projektteam ansvarar du för analys, uppsättning, konvertering, driftsättning och överlämning av kundens lösning. För att säkra kvalitet och effektivitet i Aditros leveranser innefattar konsultrollen att snabbt kunna sätta sig in i och förstå hur kundens HR- och löneprocesser är uppbyggda för att därigenom kunna konfigurera systemet och även ha förmåga att kunna påvisa effektiviserings- och förbättringsmöjligheter. I tjänsten ingår även att utbilda kunden i det nya systemet. Beroende på projektuppdrag finns även möjlighet att resa inom Sverige.

Din profil och bakgrund

Vi söker dig som har gedigna kunskaper inom lön och har lätt för att sätta dig in i nya affärslösningar. Vidare ser vi att du har ett stort intresse för teknik och stimuleras av att lära dig nya applikationer och systemlösningar. Som person är du initiativrik, affärsmässig och målinriktad. För att passa rollen som applikationskonsult på Aditro behöver du vara kommunikativ och ha lätt för att skapa samt behålla goda relationer med såväl kunder som kollegor. Du trivs i en roll där du har daglig kundkontakt och motiveras av att skapa mervärde för kunden. Du tycker om utmaningar och har en god förmåga att se och förstå helhetslösningar utifrån kundens perspektiv.

Kvalifikationer

  • Praktisk erfarenhet av att arbeta med lön. Vi tror att du tidigare har arbetat som exempelvis applikationskonsult inom lön, systemförvaltare av lön/HR system, lönehandläggare eller lönechef
  • Kunskaper inom lönesystemet Aditro Lön är starkt meriterande, samt om du tidigare har deltagit i något implementationsprojekt för något lönesystem
  • Du är analytisk, strukturerad, noggrann
  • Du uttrycker dig väl i både tal och skrift på primärt svenska men även engelska

Aditro erbjuder dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter i en spännande bransch. Du kommer att arbeta på en trevlig arbetsplats där du dagligen får samarbeta med skickliga kollegor. Vi har en prestigelös kultur där alla drivs av att skapa goda resultat för våra kunder.

Tjänsten omfattar heltid med placering i Sundbyberg.

Sista ansökningsdag är den 9 november. Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Aditro

Aditro är ledande leverantör av HR-, lönesystem och outsourcing i Norden. ’We move the world of HR’ genom att samspela tillsammans med våra kunder och har nu över 50 års erfarenhet. Idag är vi över 600 engagerade medarbetare i Norden som hjälper våra kunder att automatisera och digitalisera HR- och löneprocesser. Vårt uppdrag är att hjälpa till med att skapa en bättre medarbetarupplevelse genom att göra HR-processer mindre tidskrävande och enklare. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Aditros verksamhet genomsyras av våra värderingar: Leading, Committed, People Centric. Vi undanbeder oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Varmt välkommen med din ansökan!