Är du en Sysadmin som gillar att automatisera ditt arbete? Att vara proaktiv istället för reaktiv?
Till affärsenheten som utvecklar och levererar programvaran Aditro Lön samt kringliggande moduler söker vi nu en ny medarbetare för att bygga upp vårt nya arbetssätt enligt DevOps tänk.

Vi söker dig med flera års erfarenhet av Systemadministration i Microsoft-miljö på virtualiserad plattform. Har du dessutom gjort detta i molnet, t.ex. Azure eller AWS så är det ännu bättre. Linux-erfarenhet är också ett plus.

Du har kunskap om nätverk, övervakning och lagring, samtidigt som du är duktig på att skripta lösningar i PS, Bash, Python och/eller SQL.

Du har tidigare hjälpt utvecklare med systemstöd eller ännu hellre arbetat som utvecklare själv på .Net plattform. Du känner till verktyg som Git och VSTS och kan därför stötta våra utvecklare med teknisk expertis och miljöer samtidigt som du kan ställa krav så att programvaran går att leverera på bästa och smidigaste sätt.

Som person är du Service-minded som alltid vill leverera på bästa sätt till din kund, samt gillar att arbeta i ett team.

Troligtvis har du någon form av akademisk examen från relevant IT-utbildning alternativt har du skaffat dig kunskapen själv. Är du certifierad, t.ex. MSCE så är detta ett stort plus.

About Aditro

Aditro är Nordens ledande leverantör av HR, löne- och finanslösningar och outsourcing av löner. Genom vår långa och omfattande historia av samspel med våra kunder har vi fått en djup och bred kompetens. Idag är vi över 800 engagerade medarbetare som hjälper våra kunder att automatisera och digitalisera sina HR- och finansprocesser för att framgångsrikt kunna möta utmaningarna i den ständigt föränderliga affärsmiljön. Vårt uppdrag är att hjälpa våra kunder att skapa en bättre Medarbetarupplevelse genom att göra admin mindre tidskrävande och lättare att utföra. Är du nyfiken på att veta mer? Besök www.aditro.com Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Aditros verksamhet genomsyras av våra värderingar: Forward looking, Dedication och Human touch. Vi undanbeder oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.