Är du serviceinriktad, strukturerad och ser möjligheter framför hinder? Trivs du i en omväxlande roll där du har möjlighet att arbeta självständigt och ta mycket ansvar? Då har du hittat rätt!
 

Till Aditros huvudkontor i Sundbyberg söker vi nu en Financial Controller

 

Om tjänsten

Som Financial Controller kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter parallellt vilket ställer din strukturerings- och prioriteringsförmåga men även din servicekänsla på prov.

Tjänsten innebär att ansvara för legala enheters korrekta och fullständiga bokföring. Upprättande av månads- och årsbokslut inklusive årsredovisningar och inkomstskattedeklarationer.

 Dina arbetsuppgifter innebär även;

  • Rimlighetsanalys av redovisat resultat utifrån avvikelser från föregående perioder och/eller budget
  • Att ansvara för fullständig avstämning av balansräkningen och komplett dokumentation
  • Att vara behjälplig vid likviditetsplanering
  • Att förbereda och utföra olika typer av betalningar
  • Redovisning av moms/skatter/avgifter samt upprättande av skattedeklaration
  • Efterlevnad av interna rutiner och finanshandbok
  • Hantering av avtal med kunde
  • Fakturering
  • Att vara delaktig i interna projekt
  • Rapportering till externa myndigheter såsom SCB

 

Erfarenhet

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Relevant yrkeserfarenhet om cirka 5 år som revisor, redovisningskonsult, controller eller motsvarande. Tjänsten kräver att du är allmänt systemkunnig samt en van användare av  Officepaketet och att du har mycket goda kunskaper i Excel.

Vem är du?

Vi söker dig som är noggrann, ansvarsfull och gärna tar egna initiativ. Du har lätt för att kommunicera på såväl engelska som svenska, både i tal och skrift. Du är duktig på att hitta lösningar och gillar att leverera service på hög nivå. Du är social och trivs med att bygga relationer i organisationen på ett prestigelöst sätt. Då arbetet innebär många olika kontaktytor kommer det att ställas höga krav på din förmåga att samarbeta. Vidare tror vi att du motiveras av att skapa ordning och reda i en verksamhet i ständig förändring och håller alltid god kvalitet i leveransen.

Om du känner igen dig i beskrivningen, skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 5 juli. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Tjänsten omfattar heltid med placering i Sundbyberg.

 

VI ÄR ADITRO

Aditro är ledande leverantör av HR-, lönesystem och outsourcing i Norden. ’We move the world of HR’ genom att samspela tillsammans med våra kunder och har nu över 50 års erfarenhet. Idag är vi över 750 engagerade medarbetare i Norden som hjälper våra kunder att automatisera och digitalisera HR- och löneprocesser. Vårt uppdrag är att hjälpa till med att skapa en bättre medarbetarupplevelse genom att göra HR-processer mindre tidskrävande och enklare.

 

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Aditros verksamhet genomsyras av våra värderingar: Leading, Committed, People Centric.

Vi undanbeder oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Är du nyfiken på att veta mer? Besök www.aditro.com

 

About Aditro