Vår riktning framåt

Aditro är ett av nordens största HR-företag. Vi hjälper mer än 2.000 företag i Norden med lön och HR-tjänster till över en miljon medarbetare. Just nu är vi inne i en spännande fas där vi hjälper våra kunder digitalisera HR och flytta ut sina system till molnet. Vår ambition är att få företagens HR processer mobila och moderna. Nu söker vi medarbetare som vill lära sig våra nya system och hjälpa våra kunder på denna digitala resa. Har du tidigare jobbat inom tex support, som produktchef, systemanalytiker, systemadministratör, IT-konsult eller som IT-administratör kan du vara en av dem vi söker.

 

Om rollen

Rollen som Produktspecialist är en bred och utmanade roll för en kundorienterad person med god teknisk förståelse. Du arbetar i gränslandet mellan teknik, system, funktioner och HR-processer. Du börjar med att lära dig systemet i grunden och i takt med att du utvecklas kommer du arbeta inom tre olika områden:

 

  • Produktutveckling. Du arbetar med att analysera och specificera nya funktioner i våra olika moduler tillsammans med våra produktchefer
  • ’Pre-Sales’ och utbildning. Du hjälper våra säljare och konsulter med att sälja in våra lösningar till nya kunder. Med din produktkunskap hjälper du till att visa och sätta upp lösningar som får kunderna att bli nöjda.
  • Produktsupport. Som expert på våra system hjälper du våra kunder lösa problem och hitta det bästa sättet att använda våra funktioner och lösningar.

 

Vem är Du?

Du är en person tror att digital teknologi kan lösa problem och göra livet lättare för våra kunders medarbetare. Du gillar att sätta dig in i detaljer och hur programvara fungerar. Du är nyfiken och vill verkligen förstå hur ’allt’ hänger ihop. Du drivs av att lära dig mer och fördjupa dig, men du gillar också att visa, berätta för andra hur man gör. Du är en god kommunikatör och kan lätt prata med både utvecklare och kunder. Du formulerar dig väl i tal och skrift, är strukturerad och analytisk när du angriper och benar ut problem.

 

Din bakgrund

Du är förmodligen systemvetare eller har motsvarande akademisk IT bakgrund. Du har goda tekniska meriter och kan visa att du förstår teknik och system. Samtidigt är du en öppen person med mycket engagemang och driv för ditt område. Du visar att du är bra på att ta ansvar och driva saker framåt tillsammans med dina kollegor i gruppen. Du bör kunna uttrycka dig väl både på svenska och engelska, i tal och skrift. Behärskar du även norska eller finska också så är det ett plus.

 

För rollen som junior produktspecialist tror vi du kommer direkt från högskolan eller är på ditt första jobb inom IT. För rollen som senior produktspecialist har du jobbat mer än fem år inom antingen support eller utveckling av programvara. Kanske har du till och med arbetat med ERP eller HR lösningar redan.

 

Om Arbetsgivaren/Företaget/Om Oss

Aditro är ledande leverantör av HR-, lönesystem och outsourcing i Norden. ’We move the world of HR’ genom att samspela tillsammans med våra kunder och har nu över 50 års erfarenhet. Idag är vi över 750 engagerade medarbetare i Norden som hjälper våra kunder att automatisera och digitalisera HR- och löneprocesser. Vårt uppdrag är att hjälpa till med att skapa en bättre medarbetarupplevelse genom att göra HR-processer mindre tidskrävande och enklare.

 

Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid. Du sitter tillsammans med dina kollegor på vårt aktivitetsbaserade kontor i Sundbyberg.

 

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Aditros verksamhet genomsyras av våra värderingar: Leading, Committed, People Centric.
Vi undanbeder oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

 

 

 

About Aditro