Är du redo för nya utmaningar i höst? Aditro söker ytterligare en projektledare till vår konsultverksamhet i Sundbyberg. Vi söker dig som är redo för nya utmaningar och som gillar att aktivt driva och leda olika typer av kundimplementationsprojekt inom området HR & Lön. Du kommer att ingå i ett team av projektledare och Service Delivery Managers med en kultur som präglas av professionalism, prestigelöshet och en sann vilja att samarbeta och förbättras.

Dina arbetsuppgifter som projektledare

Du ansvarar för att aktivt och tydligt driva olika typer av införandeprojekt av Aditro’s lösningar hos våra kunder i Sverige. Du leder projektet med hög kvalitet utifrån uppsatta mål, inom givna budgetramar och etablerade processer. Du ansvarar för uppföljning och rapportering till projektägare samt utsedd styrgrupp. Vi tillämpar KeyedIn Project för projektplanering och uppföljning samt Praktisk Projektstyrning (PPS) som projektstyrningsmetod. I tjänsten ingår resor inom Sverige och det kan vid behov förekomma att du tillbringar hela eller delar av veckor på annan ort.

Din profil och bakgrund

Du trivs i rollen som projektledare och vill arbeta i en kundnära miljö där egna initiativ och idéer uppskattas och uppmuntras. Du har en bakgrund inom HR och lön och/eller erfarenhet av att leda tekniska och komplexa införandeprojekt av programvara ute hos kund. Du är ansvarskännande och motiveras av att nå högt uppsatta mål, samtidigt som du sätter kunden i centrum och vill hjälpa dem att få sina lösningar levererade med bästa tänkbara resultat.

Ditt ledarskap kännetecknas av att du är målfokuserad, flexibel, har förmåga att skapa engagemang och struktur som motiverar medarbetarna i din projektgrupp. Du har lätt för att kommunicera och har god samarbetsförmåga.

Kvalifikationskrav

  • Universitets- eller högskoleutbildning inom systemvetenskap, ekonomi eller motsvarande
  • God generell teknisk förståelse samt kunskap i ekonomisk uppföljning och god affärsförståelse
  • 3 – 5 års erfarenhet av projektledning i form av implementation av systemstöd
  • Goda kunskaper av Office 365, såsom Excel, Powerpoint, Word och SharePoint
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet inom lön och HR-området samt konsulterfarenhet inom IT branschen är meriterande
  • Erfarenhet av att arbeta med ett projektstyrningsverktyg samt PPS är meriterande liksom en certifiering inom IPMA, PMI, Prince2 eller motsvarande

Aditro erbjuder dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter i en spännande bransch. Du kommer att arbeta på en trevlig arbetsplats där du dagligen får samarbeta med skickliga kollegor inom flera kompetensområden. Förutom friskvårdsbidrag och andra personalförmåner äter vi frukost tillsammans varje fredag.

Tjänstens omfattning och Stationeringsort 

Heltid, Sundbyberg

Låter det intressant? 

Skicka in din ansökan redan idag! Senast den 12 oktober. Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Fredriksson, +46(0)10-45 11 000/ magnus.fredriksson@aditro.com.

Aditro

Aditro är ledande leverantör av HR-, lönesystem och outsourcing i Norden. ’We move the world of HR’ genom att samspela tillsammans med våra kunder och har nu över 50 års erfarenhet. Idag är vi över 600 engagerade medarbetare i Norden som hjälper våra kunder att automatisera och digitalisera HR- och löneprocesser. Vårt uppdrag är att hjälpa till med att skapa en bättre medarbetarupplevelse genom att göra HR-processer mindre tidskrävande och enklare. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Aditros verksamhet genomsyras av våra värderingar: Leading, Committed, People Centric. Vi undanbeder oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Varmt välkommen med din ansökan!