Aditro är ett av Nordens största HR-företag. Vi hjälper mer än 2.000 företag i Norden med lön och HR-tjänster till över en miljon medarbetare. Just nu är vi inne i en spännande fas där vi hjälper våra kunder digitalisera HR och flytta ut sina system till molnet. Har du tidigare jobbat inom exempelvis support eller kundservice och är intresserad av en karriär inom IT-branschen kan det här vara tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter omfattar

Tjänsten som Service Desk Specialist är en utmanande och utvecklande roll för dig som är en serviceinriktad person med intresse för support och teknik. Du kommer att stötta och guida anställda, chefer och HR-administratörer inom löneprocessen och HR-system. Rollen innebär även flera kontaktytor såväl inom teamet som företaget.

Du kommer bland annat:

  • Hjälpa kunder att hantera frågeställningar kring lön och utlägg
  • Ge support via telefon och ärendehanteringssytem
  • Arbeta med problemlösning, felsökning samt handledning

Din profil och bakgrund

Vi söker dig som ser positivt på utveckling för så väl dig själv som för Aditro som företag. Du tror att modern teknik kan lösa problem och göra livet enklare för våra kunder och deras anställda. Du är öppen, nyfiken och har ett stort engagemang och kundfokus. Du har lätt för att kommunicera och hitta lösningar i olika frågor.

Kvalifikationer

  • Du har som lägst gymnasial utbildning
  • Du har god datorvana och ett intresse för IT och teknik
  • Du stimuleras av att hjälpa andra
  • Du tycker det är roligt med kommunikation och har goda kunskaper i svenska och engelska i tal såväl som skrift

Tjänsten omfattar heltid med flexibel start gärna så snart som möjligt. Placeringsort Norrköping.

Aditro

Aditro är ledande leverantör av HR-, lönesystem och outsourcing i Norden. ’We move the world of HR’ genom att samspela tillsammans med våra kunder och har nu över 50 års erfarenhet. Idag är vi över 600 engagerade medarbetare i Norden som hjälper våra kunder att automatisera och digitalisera HR- och löneprocesser. Vårt uppdrag är att hjälpa till med att skapa en bättre medarbetarupplevelse genom att göra HR-processer mindre tidskrävande och enklare. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Aditros verksamhet genomsyras av våra värderingar: Leading, Committed, People Centric. Vi undanbeder oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Varmt välkommen med din ansökan!