Placeringsort: Norrköping, Sundbyberg eller Stockholm

Bakgrund

Har du erfarenhet av HR-administration och HR-system? Är du lösningsfokuserad, serviceinriktad och vill arbeta med systemförvaltning och utveckling i ett spännande, nordiskt företag? Då kan det här vara tjänsten för dig! Vi på Aditro Enterprise Sweden söker nu förstärkning till vår enhet AMS Sweden. Vi arbetar med HR-systemen Aditro HR och Personec HR och ansvarar för bland annat systemförvaltning och 2nd line support för våra kunder på den privata företagsmarknaden.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Systemförvaltare innefattar att delta i förändringsprojekt-/nyutveckling hos kund samt kontinuerlig utveckling av produkten. Du kommer att administrera ärenden, arbeta med support samt mer avancerad problemlösning. I rollen agerar du kravställare och följer upp leveranser samt är ansvarig för att uppkomna brister hanteras och att nödvändiga utredningar kommer till stånd. Du arbetar löpande med effektivisering och utveckling av systemplattformen och processerna. Vidare bidrar du till att avdelningens mål uppnås genom att aktivt bistå med förbättringsförslag utifrån ett kundnära arbete.

Din profil och bakgrund

För att lyckas i rollen som System Specialist bör du vara noggrann, strukturerad, kvalitetsmedveten och analytisk. Det är också viktigt att du är en kommunikativ och lyhörd lagspelare som kan bemöta våra kunder och medarbetare på ett pedagogiskt och professionellt sätt. För att på bästa sätt kunna ifrågasätta och förbättra de processer du arbetar med kontinuerligt krävs det också att du är en kreativ och självständig problemlösare.

Kvalifikationer

  • Erfarenhet av HR-administration i PC-baserade system
  • Eftergymnasial utbildning inom IT eller lön
  • Goda kunskaper i MS Office (Excel)
  • Kunskap om SQL-frågor mot databas
  • Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift då det används i den dagliga kommunikationen
  • Erfarenhet av Aditro HR och Personec HR är meriterande

 

Aditro erbjuder dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter i en spännande bransch. Du kommer att arbeta på en trevlig arbetsplats där du dagligen får samarbeta med skickliga kollegor.
Tjänsten omfattar heltid och placerad på något av våra kontor i Norrköping, Göteborg eller Sundbyberg. Då övriga teamet sitter i Norrköping är det önskvärt med placering där.

Sista ansökningsdag är den 2 maj. Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Om Arbetsgivaren

Aditro är ledande leverantör av HR-, lönesystem och outsourcing i Norden. ’We move the world of HR’ genom att samspela tillsammans med våra kunder och har nu över 50 års erfarenhet. Idag är vi över 750 engagerade medarbetare i Norden som hjälper våra kunder att automatisera och digitalisera HR- och löneprocesser. Vårt uppdrag är att hjälpa till med att skapa en bättre medarbetarupplevelse genom att göra HR-processer mindre tidskrävande och enklare.

 

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Aditros verksamhet genomsyras av våra värderingar: Leading, Committed, People Centric.

Vi undanbeder oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

About Aditro