Aditro er blant de største aktørene på lønn i Norge og Norden. Våre kompetente medarbeidere leverer tjenester med høy kvalitet slik at kunden skal oppleve merverdi ved å bruke oss. Vi er stolte av vårt gode arbeidsmiljø, og holder til i flotte lokaler på Solsiden i Trondheim.

Som lønnskonsulent i Aditro har du varierte og spennende arbeidsoppgaver, og får mange faglige utfordringer. Kundene våre har outsourcet sin lønnsavdeling til oss, og sammen med mange gode kollegaer på vårt kontor får du muligheten til å jobbe som kundenes ekspert på lønn og refusjon. Aditro eier selv, og utvikler lønnssystemet vi jobber med og du får derfor opplæring fra de som kjenner systemet best.

Vi er en organisasjon i vekst og endring og det vil derfor være mulighet for lengre vikariat eller fast ansettelse.

Vi ser etter deg som tar ansvar og er opptatt av kvalitet, effektivitet og sluttresultat. Vi forventer at du jobber selvstendig og er nysgjerrig og sulten på ny kunnskap. Vi ser gjerne at du har utdanning innen økonomi/administrasjon på bachelor-nivå – og det er en forutsetning at du har god IT- og systemforståelse. Vi ønsker at du er en racer på excel og liker å finne ut av hvordan verktøy kan brukes til å effektivisere arbeidsdagen.

Ønsker du å bli en del av vårt kompetansemiljø, der fokus er å gjøre våre kunder mer effektive basert på bruk av fremtidsrettede systemer, forenkling av prosesser og utvikling av gode kunderelasjoner? Da ser vi fram til din søknad!

Oppstart vil være mai/juni med varighet 1 år. 

Søknader vil bli behandlet fortløpende. 

Aditro

Aditro er en ledende HR og lønns leverandør i Norden, sammen med kundene våre og med 50 års erfaring innen nordisk HR og lønn har vi laget løsninger med markedsledende funksjonalitet som ikke minst er enkle å bruke. I dag er vi over 600 dedikerte og dyktige medarbeidere, som hver dag hjelper våre kunder med å automatisere og digitalisere sine HR og lønnsprosesser, for å møte utfordringer knyttet til stadig skiftende omgivelser. Vår misjon er å gjøre HR og Lønnsprosesser enkle og tilgjengelige for alle, enten du er fagarbeider, teamleder eller medarbeider. Dette frigjør tid og energi sånn at alle kan gjøre det de egentlig er ansatt for. Se www.Aditro.no for mer informasjon Aditro - Job Done Vi tilstreber kjønnsbalanse og ser mangfoldet som en styrke og ønsker søkere med ulik bakgrunn. I Aditro har vi stor tro på våre verdier: Leading, Committed, People Centric. Før rekruttering har vi tatt stilling til rekruttering- og markedsføringsaktiviteter. Vi avslår derfor kontakt med mediaselgere, rekrutteringsnettsteder og lignende. Vi ser frem til å motta din søknad!