Vill du få bästa tänkbara startskott i din HR-karriär?

Till våren söker vi på Aditro en engagerad HR-praktikant till vår interna personalavdelning. Aditro hjälper mer än 2000 företag i Norden med lön och HR-tjänster till över en miljon medarbetare. Vi arbetar för att framtidens HR- och chefer skall få bättre möjlighet att fokusera på det som är viktigt, nämligen företagets medarbetare framför en mängd administrativa uppgifter. Aditro erbjuder dig som personalvetarstudent god insyn i olika HR-relaterade arbetsuppgifter. Du kommer att få blicka in i vårt eget moderna HR-system och få se dess möjligheter och utvecklingspotential. Hos oss får du även chansen att skapa ett nätverk inom en spännande bransch i ständig utveckling.

Din profil

Vi söker dig som studerar inom Personal- och arbetsliv eller motsvarande utbildning inom HR. Du har god datorvana och ett stort intresse för såväl människor som teknik. Du är nyfiken, ansvarsfull och ser positivt på nya utmaningar. Du tycker om att bidra med dina eget idéer och ser praktikperioden som en fantastisk möjlighet att lära dig mer om branschen. Du är initiativrik och vågar ställa frågor för att förstå.

Arbetsuppgifter och projekt

Hos oss kommer du att vara involverad i varierade HR-frågor. Då vi är två personer som arbetar på HR Sverige stöttar vi Aditros chefer inom en rad områden och hanterar många olika personalärenden. I vår kommer vi bland annat att arbeta med våra Core Values (Leading, Committed och People Centric) genom vårt eget spel, anordna en hälsoutmaning samt en onboarding day.

Vi kommer också fokusera på att utveckla vårt Employer Brand genom exempelvis följande aktiviteter:

  • Arbeta med vår Preboarding- och onboardingprocess
  • Uppdatera och utveckla Aditros karriärsida, intranät och personalhandbok
  • Fortsätta vår interna digitaliseringsprocess

Vi har eventuellt möjlighet att anpassa praktiktjänsten utifrån dina önskemål. Skriv gärna ner om du är intresserad av något särskilt ämne i din ansökan, samt vilken period du har praktik.

Sista ansökningsdag är den 12 februari. Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vårt kontor ligger i Sundbyberg.

Är du nyfiken på att veta mer? Besök aditro.com eller kika in på vår instagram.

Aditro

Aditro är ledande leverantör av HR-, lönesystem och outsourcing i Norden. ’We move the world of HR’ genom att samspela tillsammans med våra kunder och har nu över 50 års erfarenhet. Idag är vi över 600 engagerade medarbetare i Norden som hjälper våra kunder att automatisera och digitalisera HR- och löneprocesser. Vårt uppdrag är att hjälpa till med att skapa en bättre medarbetarupplevelse genom att göra HR-processer mindre tidskrävande och enklare. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Aditros verksamhet genomsyras av våra värderingar: Leading, Committed, People Centric. Vi undanbeder oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Varmt välkommen med din ansökan!