Vil du være med på laget til en ledende leverandør av HR og lønn?

Vi i Aditro opplever for tiden en helt vanvittig etterspørsel fra virksomheter som ønsker å ta i bruk systemene våre, inkludert markedets mest moderne og automatiserte lønnssystem. Derfor trenger vi flere ambisiøse og sultne konsulenter innenfor HR og lønn til å bidra i implementeringsprosjekter og videreutvikling av kunder.

Er du klar for skikkelige utfordringer, og vil være med å utvikle en markedsledende IT- leverandør videre?

Hvem er vi?

Aditro kombinerer årevis med erfaring som dominerende aktør innenfor HR- og lønnssystemer med svært moderne IT-systemer bygget for å forenkle hverdagen til våre kunder og deres ansatte. Hos oss vil du jobbe med implementeringsprosjekter og videreutvikling av Aditros systemer innenfor HR og lønn, for mange av Norges største og kuleste virksomheter. 

Hvem er du?

Det er viktig at du har stor interesse for tekniske løsninger, og at du ønsker å virkelig fordype deg i våre systemer. Du må raskt kunne ta til deg kunnskap, og er klar for å jobbe hardt for å få det til. Vi er også veldig opptatt av at du drives av faglig utvikling, og er opptatt av å øke og dele kompetanse med kollegaene dine.

Som konsulent er du også ekstremt opptatt av å levere den best mulige opplevelsen for våre kunder, de betyr alt for oss! Det innebærer at du får energi av å samarbeide tett med andre mennesker, og at du er veldig åpen og utadvendt. Du må forstå hva kunden trenger, og fungere som en rådgiver og sparringspartner når våre systemer skal implementeres.

Det er ønskelig at du

  • har høyere utdanning, gjerne innenfor IT eller HR
  • har erfaring fra tidligere prosjekt- eller implementeringsarbeid, helst IT- eller HR- relatert
  • har minimum 2-4 års erfaring – enten fra operativt lønns- eller HR arbeid, eller annen relevant teknisk erfaring
  • har svært gode språkferdigheter på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig

Hovedoppgaver

Basert på erfaring og bakgrunn, vil du som enten HR- eller lønnskonsulent gjennomføre implementeringsprosjekter fra A-Å for våre kunder, inkludert planlegging, testing, implementering og opplæring av våre systemer. Du vil også bidra i arbeid med salg og tilbud, delta i pre-salgssituasjoner, besvare kravspesifikasjoner og foreta demonstrasjoner i samarbeid med vårt salgsteam. I tillegg jobber vi kontinuerlig med å supportere og videreutvikle våre eksisterende kunder, hvor du som konsulent vil bidra.  

Hvorfor velge oss?

En STOR grunn til å søke her, er at du vil få sjansen til å jobbe med de mest moderne og innovative HR- og lønnsløsningene som finnes på markedet. Vi er en veldig ambisiøs gjeng, og ønsker alltid å ligge lengst frem i utviklingen av fagområdet vårt.  

Likevel er den kanskje viktigste årsaken til at du skal velge oss, at du får muligheten til å utvikle deg i fellesskap med et inkluderende og faglig sterkt miljø. Du vil få muligheten til å jobbe med noen av de største og mest spennende kundene i hele Norge, med bunnsolide kollegaer i ryggen!

Vi kan friste med lekre kontorlokaler i 15.etasje i Bjørvika, med rå utsikt over hele byen, og tilgang til stor kantine! Vi tilbyr også fleksible arbeidsdager og konkurransedyktige betingelser, samt svært attraktive forsikrings- og pensjonsordninger for alle våre ansatte.

Vi tilstreber kjønnsbalanse og ser mangfold som en styrke, og ønsker søkere med ulik bakgrunn. I Aditro har vi stor tro på våre verdier: Leading, Committed, People Centric.

Har du lyst til å være med på vår videre vekst? Så kult, vi gleder oss til å lese din CV og søknad!

Aditro