Aditro Pay är framtidens lönetjänst. Vi har stor efterfrågan på våra tjänster och vi vinner mycket ny mark. Därför behöver vi nu fler engagerade medarbetare till vårt lönespecialist team Aditro Pay Services. Lönebranschen förändras mycket och våra ambitioner är att leda utvecklingen in i 2020-talet. Brinner man för löneyrket och vara med och utveckla det, ja, då är detta rätt arbetsplats för dig!

Till vår hand har vi utvecklare, produktspecialister, data scientists och lönespecialister som tillsammans arbetar för att skapa framtidens lönetjänst. Våra förutsättningar att åstadkomma bra saker är stora och möjligheten för dig att växa i din yrkesroll är garanterad. Vi tror på individens förmåga och att under rätt förutsättningar kan alla växa.

I denna roll kommer du ansvara för löneleveransen i det sprillans nya lönesystemet Aditro Pay. Sveriges modernaste lönesystem utvecklat 2018. Med modernt gränssnitt och effektivt användarstöd är arbetet automatiserat och enkelt. Utöver löneleveransen kommer du vara kundansvarig och verka för en riktigt bra kundrelation. Vi jobbar i branschsegmenterade team så du är aldrig ensam. Därför är samarbetsförmåga något vi värdera stort.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och blickar hellre framåt än bakåt.

Vi ser att du jobbat minst 1 år med lön.

Aditro

Aditro är ledande leverantör av HR- och lönesystem samt löneoutsourcing i Norden. ’We move the world of HR’ med över 50 års erfarenhet och genom samarbete tillsammans med våra kunder. Idag är vi omkring 600 engagerade medarbetare i Norden som hjälper våra kunder att automatisera och digitalisera HR- och löneprocesser. Vårt uppdrag är att hjälpa till med att skapa en bättre medarbetarupplevelse genom att göra HR-processer mer moderna och effektiva. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Aditros verksamhet genomsyras av våra värderingar: Leading, Committed, People Centric. Vi undanbeder oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Varmt välkommen med din ansökan!