Vill du få bästa tänkbara startskott i din lönekarriär?

Nu söker vi på Aditro engagerade personer till vår löne-outsourcing i Norrköping. Vi arbetar med ett flertal olika företag och kollektivavtal. Hos oss finns det alltid något nytt att lära sig! På Aditro är alla medarbetare nyckeln till vår egen samt våra kunders framgång. Aditros kontor beläget mitt i centrum med närhet till både kommunikationer och stadslivet.

Din profil

Vi söker dig som studerar till lönespecialist eller motsvarande utbildning inom lön. Du är en positiv lagspelare med systemvana. Du är nyfiken, ansvarsfull och ser positivt på nya utmaningar. Du tycker om att bidra med dina egna idéer och ser praktikperioden som en fantastisk möjlighet att lära dig mer om branschen. Du är initiativrik och vågar ställa frågor för att förstå.

Under din praktik kommer du att få:

  • Lära dig mer om hela löneprocessen från ax till limpa
  • Arbeta med löneadministrativa processer
  • Påverka och förbättra vår egen såväl som våra kunders vardag
  • En introduktion som sträcker sig över 5 dagar
  • Tillgång till vårt interna kursutbud
  • Ha roligt och utvecklas tillsammans med oss!

Sista ansökningsdag är 31 augusti, efter det kommer vi att gå igenom inkomna ansökningar.

Vid frågor om upplägget för praktiken, kontakta Fredrik Eklund. 

Ort: Norrköping

Är du nyfiken på att veta mer om Aditro? Besök aditro.com eller kika in vår Instagram (aditro.se).

Aditro

Aditro är ledande leverantör av HR- och lönesystem samt löneoutsourcing i Norden. ’We move the world of HR’ med över 50 års erfarenhet och genom samarbete tillsammans med våra kunder. Idag är vi omkring 600 engagerade medarbetare i Norden som hjälper våra kunder att automatisera och digitalisera HR- och löneprocesser. Vårt uppdrag är att hjälpa till med att skapa en bättre medarbetarupplevelse genom att göra HR-processer mer moderna och effektiva. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Aditros verksamhet genomsyras av våra värderingar: Leading, Committed, People Centric. Vi undanbeder oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Varmt välkommen med din ansökan!