Personec F -palkkajärjestelmä kuuntelee käyttäjien ääntä

Personec F ja ESS palkka- ja henkilötietojärjestelmien uudistamisessa kuunnellaan käyttäjien ääntä ja tarpeita. Tavoitteemme on luoda käyttökokemukseltaan aivan uudenlainen tulevaisuuden palkkajärjestelmä, joka palvelisi nykyisiä ja uusia käyttäjiä entistä paremmin ja tehokkaammin. Kehitystyön avuksi olemme koonneet kehitystyöryhmän, jossa on mukana palkka-asiantuntijoita, pääkäyttäjiä ja palkanlaskijoita eri organisaatioista kunta- ja yliopistosektorilta. Ryhmä kokoontuu säännöllisesti ja yhteistyön tulokset alkavat vähitellen jo näkyä ja mukana olleet odottavat innolla uuden käyttöliittymän käyttöönottoa.

 

Personec F palkkajärjestelmän kehitystyöryhmä
Personec F kehitystyöryhmä

”Tämä yhteistyö on meille järjestelmätoimittajana huipputärkeää, sillä asiakkaillamme on paras näkemys siihen minkälaiset toiminnot helpottavat ja tehostavat heidän päivittäistä työtään. Teemme ratkaisuja heille emme itsellemme”, kiteyttää tuotepäällikkö Johanna Lehmus Aditrolta.

Erityisesti käyttöliittymällä on suuri merkitys. Kehitystyöryhmän jäsen Anne Torniainen Saita Oy:stä hehkuttaa tulevaa käyttöliittymää palkanlaskijan kannalta. ” Nopeuttaa työtä huomattavasti, kun yhden henkilön palkanmaksuun liittyvät asiat voi käsitellä yhdellä kertaa ja yhdellä näytöllä ilman, että pitäisi siirtyä toiminnosta toiseen”.

Käyttöliittymän merkitystä päivittäisen työn kannalta korostaa myös Merja Korhonen Raision kaupungilta. ”Tässä tekeminen suoraviivaistuu, kun jätetään prosessin kannalta tarpeettomia painikkeita ja toimintoja pääkäyttölittymästä pois”.

”Personec F on pisimmälle automatisoitu palkkajärjestelmä Suomessa. Monet toiminnoista tapahtuvat  taustalla ilman, että käyttäjän tarvitsee niihin koskea. Mitä yksinkertaisempi käyttöliittymä niin sitä helppokäyttöisempi”, toteaa tuotepäällikkö Lehmus. ”Näin myös prosessit suoristuvat ja virheet minimoidaan”

”Uuden Personec F palkka- ja henkilötietojärjestelmän käyttöliittymä näyttää visuaalisesti hyvältä ja helppokäyttöiseltä ja tietojen hakeminen on joustavaa ”, summaavat kehitysryhmäläiset.
Monetran Ritva Koukkula täsmentää, että uusien työntekijöiden on helpompi omaksua järjestelmä, kun toimintalogiikka noudattelee alan yleisiä toimintaperiaatteita ja on itseohjautuva. ”Huomaan, että aikaisemmin järjestelmiä on pitkälti suunniteltu insinöörivetoisesti”.

 

Haluatko lisätietoja uudistuvasta Personec F ja ESS palkka- ja henkilötietojärjestelmästä?
020 717 7111 tai myynti@aditro.com