Bakgrund

Är du redo för nya utmaningar och vill vara med på vår resa med att driva implementationer hos våra kunder? Våra kunder genomgår en digitalisering av sina HR- och löneprocesser och vi erbjuder Nordens mest kompletta och modernt integrerade HR- och lönelösning för större företag.

Jobbar du idag som projektledare inom HR & lön, applikationskonsult eller är du lönechef eller teamledare inom HR & lön?

Aditro söker ytterligare två projektledare till vår konsultverksamhet i Sundbyberg och vi behöver dig som vill driva digitalisering, effektivisering och förändrade arbetssätt – där en ny digital plattform skapar verkligt värde för våra kunder.

Du kommer att ingå i ett mindre team av Projektledare och Service Delivery Managers med en stimulerande arbetsmiljö som präglas av teamkänsla, professionalism, prestigelöshet och en sann vilja att samarbeta och leverera bästa tänkbara lösning till våra kunder.

Dina arbetsuppgifter som projektledare

Du ansvarar för att på ett engagerat sätt driva olika typer av införandeprojekt av Aditros lösningar hos våra kunder. Du leder projektet med hög kvalitet utifrån uppsatta mål, inom givna budgetramar och etablerade processer. I rollen ingår även att stämma av de olika delarna i projektet, följa upp utifrån projektets mål och rapportera till projektägare och styrgrupp samt informera och kommunicera med projektets övriga intressenter. Vi tillämpar KeyedIn Project för projektplanering och uppföljning samt en tillämpning av Praktisk Projektstyrning (PPS) som projektstyrningsmetod. Du kommer planera och driva projektet med stöd av färdiga mallar och digitala projektverktyg. Arbetet innebära resor inom Sverige eller norden där du skall träffa kunder.

Din profil och bakgrund

Viktigt för oss är din personlighet och engagemang där rätt person snabbt kan utvecklas.  Du bör vara en person som är självgående och tycker om att ha ordning och reda, är kundorienterad och har förmågan att lära dig saker snabbt. För att kunna klara rollen bör du kunna arbeta i ett högt tempo med flera olika arbetsuppgifter. Du gillar att ta ansvar, utvecklas och drar dig inte för att arbeta lite extra när det krävs. Att hela tiden analysera och förbättra arbetet samt vara öppen för nya idéer ligger i din personlighet.

Ditt ledarskap kännetecknas av att du är självgående, målinriktad, flexibel och att du har en förmåga att skapa engagemang och struktur som motiverar medarbetarna i din projektgrupp. Du ser positivt på utmaningar och du har lätt för att kommunicera och samarbeta.

Kvalifikationer

  • Antingen så jobbar du idag som projektledare i kundprojekt inom HR & Lön
  • …eller så har du erfarenhet av att jobba med lön & HR frågor som lönechef, teamledare eller applikationskonsult
  • Du har en relevant examen inom HR, Lön, IT eller ekonomi
  • Du har goda kunskaper inom Office 365, såsom Excel, Powerpoint, Word, SharePoint och Teams.
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska där du både talar, läser och skriver obehindrat
  • Du har körkort för bil

Meriterande är om du

  • Har erfarenhet av att arbeta med ett projektstyrningsverktyg och projektstyrningsmetod och har en projektledarcertifiering
  • Har jobbat med Trello som används inom våra renodlade HR-projekt

 Aditro erbjuder dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter i en spännande bransch. Du kommer att arbeta på en trevlig arbetsplats där du dagligen får samarbeta med skickliga kollegor inom flera kompetensområden. Vi erbjuder dig flexibilitet kring din arbetstid och dessutom friskvårdsbidrag och andra personalförmåner. Vi äter även frukost tillsammans varje fredag.

Tjänstens omfattning och Stationeringsort 
Heltid, Sundbyberg

Låter det intressant? 
Ansök enkelt via länken. Vi hanterar ej ansökningar via e-post. Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Aditro

Aditro är ledande leverantör av HR- och lönesystem samt löneoutsourcing i Norden. ’We move the world of HR’ med över 50 års erfarenhet och genom samarbete tillsammans med våra kunder. Idag är vi omkring 600 engagerade medarbetare i Norden som hjälper våra kunder att automatisera och digitalisera HR- och löneprocesser. Vårt uppdrag är att hjälpa till med att skapa en bättre medarbetarupplevelse genom att göra HR-processer mer moderna och effektiva. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Aditros verksamhet genomsyras av våra värderingar: Leading, Committed, People Centric. Vi undanbeder oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Varmt välkommen med din ansökan!