Anna aikaa
itsellesi ja muille

Anna aikaa
itsellesi ja muille

Keskity oleelliseen.

Järjestelmät, palvelut, asiantuntijuus: Aditrolta saat kaiken tarvitsemasi palkkahallintoon. Meille on kunnia-asia helpottaa työtäsi niin, että voit itse keskittyä oleelliseen.
Haluatko lisätä palkkahallintosi tehokkuutta, luotettavuutta ja kustannustehokkuutta? Valintasi on Suomen johtava palkanlaskentajärjestelmä Aditro W. Markkinoiden nykyaikaisin käyttöliittymä ja prosessien vahva tuki tekevät Aditro W:stä palkanlaskijan luottotyökalun. Kukapa ei haluaisi joustavaa, monipuolista ja luotettavaa työkaveria?
Etsitkö strategista kumppania liiketoiminnan kehittämiseen? Aditro tarjoaa käyttöösi monipuolisen toimialatuntemuksen sekä kattavan ymmärryksen palkkahallinnon parhaista käytännöistä. Me uskomme jatkuvaan kehitykseen. Olemme pioneereja palkkahallinnon prosessien tehostamisessa robotiikan ja automatiikan keinoin, ja luovimme asiakkaamme alan muutosten yli vaivattomasti. Missiomme on viedä palkkahallintoa käyttäjäystävällisempään ja strategisempaan suuntaan – päivästä toiseen.
Onko tavoitteenasi vapauttaa resursseja yrityksessäsi? Ulkoistaminen tuo palkkahallinnon prosesseihin luotettavuutta, tehokkuutta ja kustannusten ennustettavuutta. Aditrolta saat käyttöösi alan edelläkävijän palveluprosessin, joka joustaa tarpeidesi mukaan myös muutostilanteissa. Hyödynnämme palveluissamme viimeisintä teknologiaa kuten ohjelmistorobotiikkaa sekä omia automaatio- ja integraatioratkaisujamme.

Palkkahallintoko tylsää? Kaikkea muuta.

Asiantuntijamme suhtautuvat intohimolla työhönsä – ja se palo on tarttuvaa! Lue blogistamme spesialistiemme parhaat neuvot päivittäisen työn sujuvoittamiseen ja alan muutoksiin. Julkaisemme uuden blogin joka viikko.

Moderni palkkalaskelma on sähköinen

Sähköiset palkkalaskelmat sujuvoittavat arkea ja säästävät luontoa.

Lisää hankalasti säilytettäviä paperipinoja vai kätevästi kaikkialle verkkopankissa kulkeva
dokumenttiarkisto? 

Automaatio tulee – onko osaamisesi valmis?

Oman osaamisen johtaminen, työnkuvan aktiivinen kehittäminen ja vuorovaikutustaidot takaavat menestyksen myös muuttuvassa työelämässä. 

Siis mikä tulorekisteri?

Tervetuloa, reaaliaikainen ja läpinäkyvä palkka-, eläke- ja etuustietojen tietokanta. Hyvästi, harmaa talous sekä kenties myös iltapäivälehtien mätky- ja palautusotsikot! 

Automatisaation tuulet puhaltavat palkkahallinnossa

Automatisaatio vyöryy vääjäämättömällä voimalla palkanlaskentaan. Seuraa muun muassa näitä trendejä:

Onnellisten palkanlaskijoiden ratkaisu.

Haluamme tehdä asiakkaidemme työpäivistä tehokkaampia ja kiinnostavampia. Miten olemme onnistuneet? Näin asiakkaamme meistä kertovat.

Parempipalkanlaskija
Asiakkaamme kertovat: HR Business Partner Kaj Dahlström, Tieto Oyj

Parempipalkanlaskija
Asiakkaamme kertovat: Henkilöstöjohtaja Sara Purhonen ja HR-asiantuntija Soili Hakala, Oral Hammaslääkärit Oyj

VOITA HYVINVOINTILOMA
KAHDELLE REGATTA
SPA:SSA

Kun automatisoit arjen rutiinit, voit itse keskittyä oleelliseen –kuten ansaittuun lomailuun. Jätä yhteystietosi ja osallistut arvontaan, jonka palkintona on ylellinen hyvinvointiloma kahdelle Hangon upeassa Regatta Spassa.

VOITA 
HYVINVOINTILOMA
KAHDELLE REGATTA
SPA:SSA

Kun automatisoit arjen rutiinit, voit itse keskittyä oleelliseen –kuten ansaittuun lomailuun. Jätä yhteystietosi ja osallistut arvontaan, jonka palkintona on ylellinen hyvinvointiloma kahdelle Hangon upeassa Regatta Spassa.

KILPAILUN SÄÄNNÖT
KILPAILUAIKA

10.12.2018–14.1.2019. Palkinto arvotaan 15.1.2019. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

OSALLISTUMINEN

Kilpailuun osallistutaan Aditro Enterprise Oy:n Parempi palkanlaskija -kampanjasivulla osoitteessa www.aditro.com/parempipalkanlaskija.

TIETOJEN KÄYTTÖ

Kilpailun osanottajien yhteystiedot lisätään Aditron markkinointirekisteriin ja niitä voidaan hyödyntää muun muassa Parempi palkanlaskija -kampanjaan liittyvässä markkinointiviestinnässä.

Aditron tietosuojakäytäntö: https://aditro.com/aditro-external-website-privacy-notice/

PALKINTO JA SIITÄ ILMOITTAMINEN

Kaikkien tietonsa jättäneiden kesken arvotaan kahden henkilön hyvinvointioma Hangon Regatta Spassa. Palkinto sisältää yöpymisen kahden hengen huoneessa sekä sisäänpääsyn kylpylään. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

 

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Aditro Enterprise Oy sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä säännöissä ilmoitetusta palkinnosta. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

Kilpailuun osallistujat vapauttavat Aditro Enterprise Oy:n sekä arvonnan mahdolliset muut yhteistyökumppanit vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan. Kilpailun järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa.

 

Aditro Enterprise Oy ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Aditrolle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

MUUT EHDOT

Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Aditro Enterprise Oy:n niiden nojalla tekemiä päätöksiä.

Kilpailun sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailuun mahdollisesti liittyvien Aditro Enterprise Oy:stä riippumattomien palvelujen kuten esim. Facebookin käyttöehtoja.

Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Aditro Enterprise Oy:llä oikeus hylätä osallistuminen ja sulkea osallistuja kilpailusta.

Aditro Enterprise Oy pidättää oikeuden tehdä ilman erillistä ilmoitusta muutoksia kilpailuun, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan kilpailusivulla.

Kuulemisiin – Aditro

Ota yhteyttä, niin kerromme, miksi myös sinun tulisi rakastua palkkahallintoon – ja meihin.

Soita meille: 020 717 7111  Lähetä postia: myynti@aditro.com