Wintime Suiten käyttäjäystävällisyys tuo helpotusta arkiseen työhön Mediatalo Esassa

Lahtelaisessa Mediatalo Esassa taloushallinnon prosessit hoidetaan Aditron Wintime Suite -järjestelmällä. Pääkäyttäjänä toimiva Tina Virkkunen suitsuttaa käyttäjälähtöisestä näkökulmasta suunniteltuja järjestelmiä. – Aditrossa ollaan aidosti kiinnostuneita meistä asiakkaista. Olen itse mukana Aditron kehitysryhmässä, joka on oiva osoitus siitä, miten herkällä korvalla meitä asiakkaita kuunnellaan, Virkkunen kehuu.

Eri alojen yrityksistä koostuva kehitysryhmä kokoontuu noin kerran vuodessa. Tapaamissa käydään läpi järjestelmän uudet ominaisuudet ja haetaan vertaistukea muiden käyttäjien kokemuksista.

– Kehitysryhmässä pääsemme kertomaan Aditrolle toiveita ja kehitysehdotuksiamme. Se on äärimmäisen tärkeää, jotta järjestelmät vastaavat jatkossakin kehittyviä tarpeitamme. Tapaamisilla on minulle myös henkilökohtaista arvoa. Ne ovat antaneet aivan uudenlaista näkökulmaa ohjelmistojen maailmaan, Virkkunen kertoo.

Helppokäyttöinen järjestelmä = mukavaa työntekoa

Arkisessa työssä käyttäjälähtöisyys näkyy Virkkusen mukaan ennen kaikkea helppokäyttöisenä järjestelmänä ja toimivana käyttäjätukena. Mediatalo Esassa Wintimea käyttää kaksi kirjanpitäjää, talouspäällikkö, talousjohtaja ja controller sekä ajoittain myyntilaskutuksesta vastaavat kuusi laskuttajaa.

Aditron järjestelmillä on yksinkertaisesti mukava tehdä töitä, koska ne ovat niin helppokäyttöisiä

Jopa harvoin Wintimea käyttävät laskuttajamme ovat sitä mieltä. Minusta on myös äärimmäisen tärkeää ja arvokasta, että Aditro hoitaa ajallaan kaikki päivitykset ja lakimuutokset. Ne helpottavat meidän työtä, kun meidän ei tarvitse huolehtia niistä, Virkkunen lisää.

Mediatalo Esassa Aditron Wintime Suite-järjestelmän käyttöönotto toteutettiin siirtymällä pilvipalveluun (SaaS) 

“Lähdimme pilottihankkeeseen aikoinaan mukaan, koska halusimme tehostaa toimintaamme ja rakentaa liiketoiminnallista hyötyä taloushallinnon prosessien automatisoinnin kautta. Aluksi siirtyminen uuteen järjestelmään jännitti, mutta esimerkiksi liittymien rakennus toisista järjestelmistä on sujunut erinomaisesti”.

Wintimen ominaisuuksien ansiosta pystymme nyt yhdellä napin painalluksella hoitamaan muun muassa sen, että ulkopuolisesta ostolaskujärjestelmästä saadaan tiedot automaattisesti Wintimen reskontraan ja kirjanpitoon asti.  Myös tietojen siirto Exceliin onnistuu nyt vaivattomasti”, Virkkunen kehuu.